#Wapeisdegij? ZoZo pakt Debattle samen aan!

Geplaatst op 29 februari 2024

#Wapeisdegij?

De jeugddiensten van de gemeenten binnen het regionaal samenwerkingsverband ZOZO in Oost-Vlaanderen, slaan de handen in elkaar en lanceren samen één Debattle-enquête naar jongeren. De ene gemeente heeft een groter bereik dan de andere en op die manier kunnen ze een totaalbeeld krijgen van welke topics jongeren wakker liggen in de regio of specifiek voor een gemeente. Ze gebruikten de Debattle-vragenlijst als basis en paste die aan om alle gemeenten hierin te betrekken. Elke jeugdraad ontwikkelt een eigen campagne om met de enquête aan de slag te gaan. 

Wil je graag meer info?

Contacteer Dries van gemeente Oosterzele via dries.vandaele@oosterzele.be of Robrecht van stad Zottegem via robbert.neckebroek@zottegem.be .
#Wapeisdegij?
Schrijf je in op onze Debattle nieuwsbrief

Debattle heeft 2 nieuwsbrieven: een Whatsapp en Email nieuwsbrief. Via Whatsapp brengen we je op de hoogte van nieuwe tools, nuttige info of prijzen die te winnen zijn via korte newsflashes. De Email nieuwsbrief is meer uitgebreid, kondigt nieuwe missies aan en brengt jeugdraden in beeld die deelnemen aan Debattle.

Scan deze QR-code en schrijf je in!